Zinken vuilnisbak als bewaaremmer

De zinken vuilnisbak  als bewaaremmer voor kattenvoer

De zinken vuilnisemmer zie je steeds vaker terug in onze huishoudens. Soms wordt hij gebruikt als zinken afvalemmer voor tuinafval. Je ziet hem ook regelmatig op een balkon of in een tuin gedecoreerd met bloemen of planten. Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor de zinken vuilnisbak.

Zinken vuilnisbak als bewaaremmer

De zinken afvalemmer kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kun je deze stevige en robuuste zinken vuilnisbak ook heel handig gebruiken als bewaaremmer voor bijvoorbeeld je aanmaakhoutjes. Maar je kunt er ook haardblokken in bewaren. Geeft je interieur ook nog eens een stoere boost.

Past zo’n robuuste zinken vuilnisemmer niet echt in je interieur, dan kun je hem ook in de schuur zetten of zelfs buiten. Hoe vochtig de ruimte ook is waar de zinken vuilnisbak staat, roesten zal hij absoluut niet.

Haardhout of aanmaakhoutjes bewaren in je zinken vuilnisemmer is zeker een hele leuke vorm van decoratie. Maar je kunt er natuurlijk nog veel meer in bewaren. De zinken afvalemmer is de ideale emmer om echt van alles in te bewaren.

Zinken vuilnisbak als opbergbak

De zinken vuilnisbak is een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld diervoeding zoals honden- of kattenbrokken in te bewaren. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om in deze zinken vuilnisemmer stro, hooi of zaagsel voor je konijn in te bewaren? Maar je kunt er ook de borstelspullen voor je paard in opbergen. Allemaal doeleinden waarvoor je een zinken afvalemmer kunt aanschaffen.

Je kunt er zorgeloos je spullen in bewaren, want de zinken vuilnisbak is stevig, waterdicht en trekt geen vocht aan als hij gesloten is. Het voer blijft vers, het stro droog en je borstels voor je paard blijven als nieuw.

Een meer functioneler product is niet te koop. De mogelijkheden van de zinken vuilnisemmer zijn enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Zuinigheidmetstijl.nl - Alle rechten voorbehouden.